vrijdag 27 mei 2011

Luchtaanval door hamsters

Afgelopen zondag is het leger in de hoogste staat van paraatheid gebracht. Omstreeks het middernacht werden er door de luchtverkeersleiding in Maastricht twee stipjes waargenomen op de radar. Hierop zijn er vier F-16's vertrokken. In de buurt van de waarneming zagen zij met hoge snelheid een modelvliegtuig vliegen. Van dichtbij was zichtbaar dat deze werden bestuurd door speciaal getrainde hamsters. Aangezien er geen communicatie tot stand kwam met beide toestellen werd er besloten om ze een voor een neer te halen. De eerste werd daarop meteen uit de lucht geschoten, maar nog voordat ze de andere te pakken konden nemen verdween deze in de wolken. Wel konden ze nog net de parachute open zien klappen, de piloot van het andere toestel had deze dus nog op tijd kunnen verlaten.

Meteen daarop werden de grondtroepen in geschakeld. In Hengelo wisten deze de hamster te onderscheppen en veilig op te sluiten. Op het moment dat er media verschenen hebben ze er het volgende verhaal van weten te maken : Hamster komt aan parachute uit de lucht vallen Van het andere toestel ontbrak echter elk spoor en dus werd de verdere zoektocht afgeblazen.

Omstreeks het middaguur werd de hamster echter weer waargenomen. In een wit gewaad en een donker groene rugtas vloog hij door de goot. Bij een van de woningen zag hij zijn kans om binnen te glippen. Hier moest het geniale master plan in werking worden gezet. Er waren immers weinig stemmen te horen en er werd driftig oplos getikt. Behendig werd er van de Ninja techniek gebruik gemaakt en wist de hamster zich ongemerkt toegang te verschaffen tot de keuken. Een bewoonster deed op dat moment net een broodje in de heteluchtoven en zodra zij de keuken weer verliet werd de programmering aangepast.

Snel is de stand van de combi-magnetron omgezet van hete lucht naar magnetron. De bewoonster komt daarop terug, doet de deur dicht en drukt op de start knop en loopt weg. In de magnetron wordt snel de rugzak uitgepakt. De hamster ontdekt echter dat hij geen kant op kan. Terwijl de magnetron draait ruikt hij het lekker broodje. Hij besluit het op te eten, omdat het waarschijnlijk toch zijn laatste maal wordt. Niet veel later heeft hij dan ook zijn laatste stuiptrekkingen en begint te verschrompelen en te verbranden.

Er ontstaat een hevige rookontwikkeling en niet veel later staat de gehele keuken gevuld met een dikke donkere rookwolk. Hierop ontdekt de bewoonster dat er iets niet in orde is en komt van buiten weer naar de keuken door. In een opwelling trekt ze het deurtje open gooit de zwarte resten naar buiten. Daarna begint ze met oust de rook te bestrijden en worden alle ramen in de woning opengezet om te ventileren. Hierdoor is het zwarte hoopje aan haar aandacht ontschoten. Als ze weer buiten komt om het op te ruimen blijkt het echter verdwenen.

Niet veel later staat het huis vol met militairen. Zij hebben vanaf een tentenkamp in de buurt een afwijking waargenomen en hebben meteen de link met de hamster gelegd. Zodra zij in de omgeving van Beilen kwamen konden ze de enorme rookpluim goed waarnemen. Eenmaal ter plaatse word er een groot onderzoek gestart en met grootse militaire precies wordt elke vierkante micrometer onderzocht. Het is dan ook verbazingwekkend dat de heren en dames dit toch binnen een half uur konden afronden. Maar ook zij blijken niet in staat om resten van de hamster terug te vinden en hebben dan ook het vermoeden dat deze nog vrij rond loopt. De vraag is alleen of hij het red om bij een dierenarts te komen.

Dus zie je ergens een hamster vrij rondlopen en heeft deze ook nog eens brandwonden, benader deze dan niet. Je weet nooit met welk moorddadig plan die lief uitziende beestje bezig is. Wees voorzichtig en zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb!

0 reacties:

About Me

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers