maandag 9 mei 2011

Dubbele moord - werk van een seriemoordenaar?

van onze correspondent - De politie vroeg onlangs uw medewerking in een bijzondere moordzaak. Deze zaak heeft echter een bijzondere wending gekregen. Na deze moord blijkt er nog een mug te zijn vermoord.

Uit onderzoek van het forensisch team is gebleken dat de mug onder invloed van alcohol verkeerde en achteruit vloog op het moment dat hij bruut werd neergeslagen. Op het moment van de moord had de mug contact met de 112-alarmcentrale alwaar hij vroeg om politie optreden, omdat hij ruzie had met de eigenaresse van het door hem getapte bloed.

De mug wilde haar aanklagen i.v.m. het verstrekken van alcoholische versnaperingen zonder dat er op de verpakking stond vermeld wat het alcohol % is. Hij heeft haar daarop aan willen spreken door langs haar oor te vliegen, maar in plats van excuses kon hij een pak slaag krijgen.

De dader is echter niet aangetroffen. Wel is de politie nu in het bezit van een zeer goed DNA-monster. De vrouw in kwestie heeft blond haar en luisterde ten tijde van de moord naar Skyradio. De tune van deze zender staat nl. op de opname.

Tevens werd er aangegeven dat het hier waarschijnlijk gaat om een seriemoordenaar het motief is overigens niet geheel duidelijk. Verdere informatie over het onderzoek wilde de woordvoerder niet met ons delen.

De politie verzoekt wederom en ieder die iets over deze moord weet of weet wie de mysterieuze vrouw is contact op te nemen met het onderzoeksteam. U kunt daarvoor bellen met 0123-4567890 of mailen met informatieovermoordzaken@hetoplossenvanmoordzaken.nl

1 reacties:

Esther zei

Hahaha Helemaal geweldig.
Als mijn informatie ten oren komt over deze zeer ernstige misdrijven zal ik zeer zekers contact opnemen.

Heerlijk die blogs van je ik lees ze met alle plezier!!!

Gr. Esther

About Me

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers