dinsdag 10 mei 2011

Burenruzie ontaard in orgie-achtig tafereel

Van onze correspondent - Vandaag omstreeks 18:15 uur vond er een burenruzie plaats. De 2 agentes die op het incident af kwamen kregen ter plaatse de schrik van hun leven.

Op straat troffen ze 2 buren aan die met een ontkleed onderlijf achter elkaar aan vlogen, terwijl ze hun geslachtsdeel in hun hand hadden. Na een korte observatie werd duidelijk dat er een heus swaffel gevecht gaande was.

Bij een poging om de beide heren uit elkaar te halen liep het dan ook volledig uit de klauwen. Beide heren raakten hiervan zo onder de indruk dat zij in hoge staat van opwinding verkeerden. Hiervan raakten de beide agentes behoorlijk in de war. Na enige momenten de beide mannen te hebben gade geslagen werd er in overleg besloten om beide mannen aan de lantaarnpalen vast te maken. Eenmaal vast werden beide geslachtsdelen afgeschermd voor het publiek, door er sokken overheen te trekken. De gehele buurt was namelijk al uitgelopen om dit te aanschouwen.

Hierop besloten de agentes om de komt van assistentie af te wachten in het huis van 1 van de mannen. In overleg met de meldkamer werd er echter besloten om daarvan af te zien. Beide mannen zullen zich echter binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden voor openbare schennispleging.

Van de persvoorlichter kregen wij verder nog te horen dat 1 van de mannen een blauw oog heeft opgelopen, nadat hij eerst in de maagstreek werd geswaffeld en vervolgens vol op zijn linkeroog werd geraakt. Hij heeft echter net als zijn buurman besloten om geen aanklacht in te dienen wegens mishandeling.

Tegen beide agentes loopt momenteel een onderzoek. Het vermoeden bestaat dat zij in diensttijd seksuele handelingen hebben verricht met de beide verdachten. Gedurende het onderzoek zijn zij dan ook geschorst.

0 reacties:

About Me

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers