zaterdag 14 januari 2012

Joran van der Sloot is onschuldig


Gisteren kwam de ontknoping en viel het doek definitief voor Joran van der Sloot. Velen reageerden opgetogen over zijn veroordeling. Maar is dat wel terecht? Weten jullie wel de waarheid, want het echte verhaal is nog veel schokkender.

In de eerste maanden dat Paul van der Sloot begon aan zijn opleiding tot rechter op Aruba werd hij door kopstukken van zowel de CIA als FBI benadert. Zij wilden zijn medewerking rondom hun eigen geheime drugs en wapenkartel.

Iedereen weet dat deze 2 Amerikaanse geheime diensten dit al jaren doen, maar bijna niemand weet dat zij degenen zijn die zorgen voor de corruptie in veel van die landen. De diensten draaien nl op de miljarden dollars subsidie van de Amerikaanse overheid en iedereen in de kartels pakt nog een extra graantje mee van de extra inkomsten. Inkomsten waarvan het hof van afgevaardigden, de Senaat en de president geen weet van hebben. Deze worden nl niet verantwoord.

Deze gelden worden vervolgens weer aangewend om kleine drugssmokkelaars te financieren die dan in Amerika door de douane worden ontmaskert op aangeven van de FBI of CIA. Later blijkt er dan ineens bewijs dat ze zijn ingehuurd door hun eigen concurrenten.

Natuurlijk gebeurd het dat hun eigen kompanen weleens tegen de lamp lopen. En door te doen alsof er corrupte schurkenstaten zijn komen deze weer op vrije voeten. Maar in werkelijkheid wordt er gewoon grof geld door de CIA en FBI betaald aan de rechters en andere machthebbers in die landen. Niet direct, maar indirect. Maar alles wordt wel door deze 2 diensten in scene gezet.

Aanvankelijk hield Paul dus voet bij stuk en ging niet in akkoord met de vele miljoenen die hem werden aangeboden. Nee Paul was een integer man. Zelfs de bedreigingen aan het adres van zijn familie legde hij naast zich neer. Iets wat Joran en hem uiteindelijk fataal zijn geworden.

Joran is in een zeer goed opgezette val gelopen. Een val die echter niet waterdicht bleek te zijn. De CIA had immers uitgezocht waar zijn zwak lag en de FBI heeft vervolgens Nathalie Holloway weten te recruiteren voor een zelfmoord missie. In belang van het vaderland heeft zij zelf de fatale pillen tot zich genomen. Echter heeft Joran met hulp van Paul op geraffineerde wijze haar lijk weten te laten verdwijnen en zo is de jacht op de van der Slootjes begonnen.

Joran heeft daarna heel goed in de gaten gekregen hoe hij kan overleven en weet deze 2 diensten steeds een stap voor te blijven door te zorgen dat hij in de media aandacht blijft. Zo heeft hij zelf het interview met Patrick in scene weten te zetten. Zowel Patrick als Peter R. de Vries zijn met open ogen in zijn val gelopen en Joran had zijn bescherming. Het is alleen spijtig dat het grote brein hierachter dit zelf met de dood heet moeten bekopen. Hoewel het hartinfarct van zijn vader ook wel zeer dubieus te noemen valt, maar daar ga ik op dit moment niet verder uitweiden.

Uiteindelijk denkt Joran dus veilig te zijn doordat de diensten hem nu min of meer met rust lieten, maar niets bleek minder waar. Joran liep nogmaals in dezelfde val. Dit keer was alles nog beter geregeld. Joran was ten tijde van de dood van Steffi Flores nl niet op zijn kamer aanwezig. De gemaakte camera beelden zijn door de FBI voorzien van een ander tijdframe en terwijl zij dus rustig en alleen op zijn kamer op hem wachtte is een medewerker van de CIA uit het plafond gekropen en heet haar vermoord.

Op het moment dat Joran dus terugkeerde op zijn kamer wist hij hoe laat het was en dat hij maar weinig tijd had om zijn leven daadwerkelijk te kunnen redden. Met zijn laatste geld heet hij zijn vlucht weten te financieren, maar helaas voor hem heeft hij het dus niet weten te redden. De rede dat Joran nog niet is afgemaakt door beide diensten zit hem in het feit dat hij de harde bewijzen nog in zijn bezit heeft. Ze hebben echter geen enkel idee waar en zijn als de dood dat deze dus naar buiten worden gebracht op het moment dat Joran zal overlijden.

Binnen het gevang van Peru zal Joran dan ook een luxueus leven kunnen leiden en waarschijnlijk zal hij niet zijn volledige celstraf uit hoeven te zitten. Maar vanaf dat moment zullen zij de jacht op hem weer openen alsof er niets verandert is. Tenzij de FBI of CIA in de tussentijd de gevreesde documenten boven water weten te krijgen, want op dat moment zal het leven van Joran niets meer waard zijn en zal hij binnen enkele uren worden afgemaakt.

Het is te hopen dat er snel een uitgever is die zijn ware verhaal durft te publiceren, zodat de echte schuldigen kunnen worden veroordeeld en het recht zege kan vieren.

15 reacties:

Anoniem zei

wat is dit dan

Anoniem zei

Hoi professor waarom kom je er nu pas mee dan.
Ik begrijpt dat niet.

De_Professor zei

Deze informatie bereikte mij vrijdagavond laat pas. Had ik dit eerder geweten had ik dit eerder geplaatt.

Anoniem zei

Wat een onzin en wat een spelfouten, 'professor'.

Anoniem zei

Wat een bullshit je bent gewoon een dikke nerd

Anoniem zei

Hey Professor jij gelooft zeker ook in Kabouters?

Anoniem zei

Professor, jij weet meer. Ik neem contact met je op morgen, om exact 15:20. We moeten je verplaatsen. Nadere informatie volgt.

Anoniem zei

En toen werd je wakker??

Anoniem zei

Heel grappig dit, denk dat er nog geen 1% van dit verhaal klopt.

Anoniem zei

Die reactie over dat contact opnemen morgen (15:20) moet je plaatsen, evenals deze. Er leest een contactpersoon mee die jou op zeer korte termijn zal vertellen, en er zitten voor hem hidden clues in dit bericht. De haas is weer blauw. Herhaal: de haas is weer blauw.

Anoniem zei

beste professor, bedankt voor deze informatie. ook voor de informatie in je andere blogs, erg interessant allemaal. doe je wel voorzichtig? ik word er wel een beetje bang van en durf niet te slapen. is dit onnodig? kan iemand mij duidelijkheid geven?

De_Professor zei

Voor de duidelijheid. Er zijn een aantal lieden die zorgdragen voor mijn veiligheid. Je verdiepen in de door mij beschreven materie kan geen kwaad. Wees alleen voorzichtig met wie je jouw mening deelt. Je beste vriend kan immers jouw vijand zijn, dus bouw veiligheidsclausules in.

Anoniem zei

ok bedankt voor de geruststelling en het advies. ik voel me toch niet echt heel erg prettig bij. zoveel nare dingen die om me heen gebeuren waar geen mens benul van heeft. maar goed ik ga proberen te slapen. ik wens je het allerbeste, professor.

Anoniem zei

Ik neem aan dat je het teken ontvangen hebt om 15:20? Lees dit bericht zorgvuldig en je zult begrijpen waar en wanneer het gaat gebeuren. De 24 en de 21 zijn samen één wanneer de winterkerk een zwarte riem draagt. Herhaal: De 24 en de 21 zijn samen één wanneer de winterkerk een zwarte riem draagt.

Anoniem zei

Hahahahaha wat een verhaal bomvol spelfouten. Ik denk dat de professor beter regisseur kan worden van een actiefilm. CIA leden die door het plafond iemand omleggen? Ik zou eens een sollicitatie doen bij Quentin Tarantino. Wellicht maak je daar kans. Zoiezo freaky als je zo'n verhaal gaat verzinnen om deze zieke Joran te beschermen.

About Me

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers