zaterdag 31 december 2011

2011 -> 2012

2011 een jaar waarin de lijn der verandering door trok in positieve zin. Nieuwe vrienden leren kennen, meerdere oude bekenden opnieuw leren kennen, maar ook bekenden op een andere manier leren kennen. Al met al kan ik zeggen dat 2011 als geslaagd de boeken in mag en dat het hoofdstuk 2012 geopend mag worden.

Laten we hopen dat dat een jaar wordt wat we in volle gezondheid mogen ervaren. Bol staat van interessante ontmoetingen en blijkt dat hip hop zoals elk jaar niet neer te knuppelen is.  Kijk nu al uit naar de releases die er gaan komen, party's die plaats gaan vinden, maar ook naar alle nieuwe mensen die ik komend jaar weer ga ontmoeten.

Vanavond voor de afsluiting van dit jaar nog 1 keer Amsterdam onveilig maken en ze daar meteen laten zien dat ik van plan ben om dat in 2012 gewoon weer te doen. Mij krijgen ze er niet meer weg. Nou kan ik wel een lijstje maken met S/O's maar de mensen die ik waardeer weten dat toch allemaal al en ik ga er dan ongetwijfeld toch weer een paar vergeten te noemen. Dus voor mijn eigen veiligheid houd ik dat dus maar even achterwege.

Verder wil ik nog 1 ding kwijt, nou ja 1 ding. Het zijn er meteen veel meer. Een lijstje met wensen voor 2012. En het mooie is je kan hem zelf aanvullen. Zoek hem maar op facebook. Wensen voor 2012. En wil je wat voor mij kwijt, gebruik dan deze. Voor 2012 wens ik Michel,

Dus veel plezier en tot in het nieuwe jaar.

0 reacties:

About Me

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers