maandag 10 oktober 2011

Secret Agents achter de BB Storing!

Grote paniek vandaag op twitter en facebook. De zogenaamde storing van de blackberry servers beheerste op sommig momenten echt alle sociale media. Iedereen wil weten waar het door komt en hoe lang het duurt, maar dat antwoord is niet eenvoudig.

Maar waarom wilden de CIA, FBI, NSA, KGB, MI-6, MOSSAD de servers plat hebben? Die vraag is eenvoudiger dan het antwoord. Allereerst moet ik dan gaan vertellen waarom Sean Combs Tupac Shakur dood wilde hebben, maar dat dit alles te maken heeft met de moord op Christopher Wallace zal jullie wel niet verbazen.

Deze 'moorden' vonden plaats nog voordat RIM de huidige generaties Blackberry's op de markt bracht. Maar beide heren maken nog dagelijks gebruik van deze gadgets. Juist omdat ze niet af te luisteren zijn. Dat Sean Combs de heren dood wilde hebben is inmiddels geen geheim meer. Maar de rede waarom is veel schokkender. Het ging hem niet om hun aandeel in de game, maar ook hij handelde in opdracht van?

Ja dat is nog een raadsel. Dat kunnen nl zowel Al Qaeda als de Mossad zijn. Beiden wilden de heren dood hebben. En wie kon de job beter doen dan Sean? Juist niemand. Bijna niemand weet dat  Sean een dubbel spion is van Al Qaeda en de Mossad. En eigenlijk heeft hij de ideale dekmantel. Kijk maar eens naar zijn optredens in video-clips hij laat zich als een ware 007 van MI-6 afschilderen, reist de hele wereld over en komt achter deuren die voor een ieder ander gesloten blijven. En zelfs als je hem zou betrappen komt hij er mee weg.

Maar dat een privé detective wel heel erg dichtbij dit geheim komt is voor deze 2 partijen natuurlijk erg gevoelig. Zeker als duidelijk wordt dat de mannen helemaal niet zijn vermoord, maar zijn verhuist naar een stil eiland in de grote oceaan en daar gevangen worden gehouden. Waarom ze moesten verdwijnen? Simpel zij hadden in de gaten dat de Illimunati in alle geheime diensten zitten en samen de wereldleiders misleiden om er zelf beter van te worden.

Het neerstorten van de Twin Towers? Het werk van Al Qaeda in samenwerking met de NSA, er waren kilometers documenten die koste wat het kost moesten verdwijnen. Tja en dat is dus de rede waarom de bijgebouwen ook moesten instorten. Daar lagen ze opgeslagen. Maar dat is een heel ander verhaal.

Nu er een detective wel heel dichtbij komt moet natuurlijk alle communicatie van deze man gevolgd worden, maar ook van al zijn handlangers. En laat hij nou net een Blackberry gebruiken, juist omdat deze niet is af te luisteren. Tja dan moet je dus heel snel handelen, want wat als dit verhaal uitlekt? Ja dan is het hek van de dam. Oorlogen die georganiseerd blijken te zijn om wapenhandelaren en olie baronnen van extra inkomsten te voorzien. Honger die in stand wordt gehouden om bevolkingen te onderdrukken en bepaalde mensen aan de macht te houden. Nee dan gaat er een beerput open op de noordpool die je op de zuidpool nog ruikt.

Dus in het diepste geheim zijn de servers van RIM gehackt en offline gehaald. Vervolgens is er met man en macht gewerkt om zo snel mogelijk alle patches op alle niveau's binnen RIM door te voeren. En zodra alle servers weer online zijn zal er in het geheim een update naar alle BB's worden verzonden. Onder geen beding kan je dit voorkomen en je zal het zelfs niet in de gaten hebben. De hele update wordt nl op de achtergrond worden verwerkt.

Na deze update werkt elke BB als potentieel afluister device voor alle geheime diensten. Hoe het werkt? Heel eenvoudig elk toestel heeft zijn eigen serienummer. Dat is alles wat ze nodig hebben om de microfoon te kunnen activeren en mee te luisteren. En aangezien ze willen weten van wie welk toestel is wordt er per blackberry toestemming verleend. En deze wordt dan meteen gevolgd om te achterhalen wie de eigenaar is, pas daarna wordt de volgende BB geactiveerd.

Tuurlijk lijkt het wel heel veel moeite om een man te kunnen achterhalen en het zwijgen op te leggen. Maar let op mijn woorden. Binnenkort wordt er door een of andere 'gang' een moord gepleegd op deze privé detective en toevalligerwijs is Sean op dat moment ook in de buurt. Hij zal dan ook overlijden door een verdwaalde kogel. Dat is de dank die je krijgt als je wordt ontmaskert als geheim agent, een kogel met jouw naam.

Hoe ik aan deze informatie kom? Tja daar kan ik niets over zeggen. Ik kan alleen zeggen dat ik dankbaar ben met mensen als Gerben die zo nu en dan nog wel eens een informant mijn kant op sturen. Maar aan de andere kant weten ze me inmiddels ook zelf te vinden. Ik zorg er alleen zelf voor dat ik niet weet wie het zijn. Zo ben ik dus wel gevaarlijk, maar toch ook onaantastbaar. Ze weten immers niet welke informatie er vrij komt mochten Gerben of ik ooit eens spontaan 'verdwijnen'.

Houd dit blog dus in de gaten, de beerput gaat open en stinken doet ie!

2 reacties:

Anoniem zei

Serieus pro , jijbent echt gestoord.

( FOLLOW ME ON TWITTER @Inferniton :D)

Anoniem zei

Neem er van mij!

About Me

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers