zondag 22 mei 2011

Vriendinnen te koop aangeboden als masseuze

Wat mij ter oren kwam was niet niks. Voor een der personen in mijn TL (M.A.) begon de dag al goed. Ze werd om 7:30 wakker en dat was 1,5 uur later als gepland. Wat bleek haar wekservice had het een keer vertikt om een opstaan sms te versturen. Hij was in de veronderstelling dat het zondag was en op zondag wek je mensen niet. Tja kon ze dus mooi gaan uitleggen dat het dinsdag was en ze door zijn stommiteit de hele dag kon gaan lopen haasten.

Snel werd het ontbijt geregeld en wachten op haar beste vriendin, B.B.. De bammetjes zaten dan ook net achter de kiezen toen ze bij haar in de auto stapte om naar de Ikea te gaan. En iedereen weet hoe dat gaat. Zet 2 meiden in een winkel en het wordt lachen gieren brullen. Zo ook deze keer. De tijd vloog voorbij en alles werd in een rap tempo verzameld.

Eenmaal thuis werd er begonnen met het in elkaar zetten. Maar daar was #fail nummer 2 voor vandaag. Haar vriendin was dus zo aardig geweest om de rail voor de kast te pakken. Het was alleen de verkeerde, dus weer de auto in, gesprekje bij de klantenservice, winkel in en weer naar huis met de juiste spullen.

Ze kreeg flink de pest in omdat het allemaal niet op wilde schieten en toen haar vriendin thuis ook nog eens eerst met een *plop* wilde beginnen i.p.v. klussen schoot er een draadje los. Terwijl ze zelf met de elektra bezig was zette ze de stroom er weer op en zette de draadjes tegen haar vriendin aan. De lampen flikkerden een sissend geluid was goed hoorbaar en haar vriendin viel met een smak op de grond.

Net op dat moment kwam een andere vriendin, B.E. van haar binnen stappen en denkt een lijk op de grond te zien liggen. Zij beland in een shock, zakt keihard onderuit en valt buitenbewustzijn op de grond. Snel helpt ze beide dames in de kofferbak van de auto. Dan loopt ze terug naar binnen en plaats ze op marktplaats een advertentie.

 
Niet veel later gaat dan ook de telefoon en kan ze een van de dames droppen bij een hotel. Terwijl zij op weg is naar het hotel begint een vriendje van haar vriendinnetjes zich zorgen te maken. Hij hoort niets van ze. Dus hij begint paniek tweets uit te brengen. Zodra ze bij het hotel aankomt sjouwt ze haar vriendin B.E. naar binnen en laat deze achter in de lobby.

Zodra zij het hotel verlaten heeft. Wordt B.E. naar een kamer gebracht en daar  komt ze weer bij en begint met tweets te lezen. Wanneer ze begint te antwoorden begint er ineens een man tegen haar te praten. Hij heeft haar gekocht op Marktplaats. Of ze ogenblikkelijk die telefoon neer wil leggen. Snel vliegt ze de kamer uit, door het trappenhuis, naar de lobby. Voor de deur ziet ze een kokosmat liggen. Snel kruipt ze er onder en rolt zich erin op.

In de mat tweet ze nog even wat er is gebeurd. De stemming in mijn tl slaat om en driftig begint iedereen naar B.B. te zoeken. Waar kan die zijn? Maar ook M.A. zocht driftig mee. Alsof zij niet wist waar of dat ze waren. B.E.liet echter merken niet te weten wat er gebeurd was en gaf de gebruikelijke drank daardoor maar weer de schuld. Ze mompelde nog iets over Marktplaats en massage, maar er viel verder geen touw aan vast te knopen was. En de man bleek zelfs verdwenen te zijn. Het enige waar zij zich zorgen over maakte was hoe zij fatsoenlijk thuis ging komen met een vol gescheten string.

M.A. nam hierdoor dan ook de gok om B.B. thuis voor de deur neer te leggen. In de hoop dat ook die het idee zou hebben te veel gedronken te hebben. En net op het moment dat ze zelf weer thuis kwam liet B.B. weer van zich horen. M.A. deed daarop alsof de twee al een eeuwigheid onder weg waren. Beiden konden zich echter niets herinneren en hadden het idee redelijk dronken te zijn.

De rust keerde dus weer terug, maar alleen B.E. had nog wat commentaar. Zij wilde niet meer samen spelen. Zij was bang geworden voor wat er allemaal met haar gebeurde en vertrouwd het niet helemaal. Het is dus afwachten hoe dit zich zal ontwikkelen. Maar ik vrees dat de waarheid nooit naar boven zal komen.

0 reacties:

About Me

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers