maandag 16 mei 2011

Ontvoeringen door witte jassen

Van onze correspondent - Vandaag bereikte ons het nieuws dat er in Rotterdam een pand onder mysterieuze omstandigheden is gesloten. Het gerucht gaat dat er diverse mensen worden vermist in het pand.

Vanmorgen werd het pand al hermetisch afgesloten en sindsdien zijn mannen in witte pakken bezig met een zoektocht naar de vermisten. Ondanks dat de autoriteiten, op dat moment, niets over dit voorval naar buiten willen brengen is het ons gelukt om een van de slachtoffers te spreken.

Nog voordat haar verklaring was opgenomen hebben wij haar thuis gesproken. Zij vertelde ons dat zij op de derde etage aanwezig was in een van de kamers toen zij op de gang allerlei witte jassen voorbij zag vliegen. Zij kreeg argwaan toen die mensen ook niet meer bij haar in de kamer terug kwamen. Toen zij zelf de gang op liep voelde zij meteen een steek in haar nek. Een blik op zij leerde haar dat het werd gedaan door iemand in een witte jas. Ze werd een kamer in getrokken en neer gelegd op een tafel. Weer voelde zij dat ze werd gestoken. Dit keer op meerdere plekken tegelijk, maar ineens had ze door de adrenaline voelde energie en kracht om zich los te rukken. In een flits pakte ze nog haar iPhone en zette het op een lopen. Door de gang heen waar ondertussen diverse 'witte jassen' zoals zij ze noemde, haar probeerden tegen te houden. Door ze opzij te duwen wist ze het trappenhuis te bereiken. Hier is ze eerst naar beneden gerent om haar parkeerkaart af te rekenen en daarna weer met de trap naar de 9e etage gegaan, omdat ze bang was voor de lift. Ze is toen in haar auto gesprongen en als een idioot naar huis gereden.

De vrouw verkeerde op het moment van het interview duidelijk nog in shock, waarop is besloten om ook zelf op onderzoek uit te gaan. Door gebruik te maken van een wit pak hebben wij ons de toegang verschaft tot het pand. En wat we daar aantroffen is werkelijk ongelofelijk. Op de 3e etage bleken diverse kamers omgebouwd tot operatiekamers. De mannen en vrouwen op de tafels waren volledig ontkleed. Bij 1 van de kamers was het veilig genoeg om mee te kijken. En wat daar te zien was is echt vreselijk. Er werd een man in wit pak binnen gebracht en op de tafel gelegd. Direct werd hij vast gegespt.

Hierna werden er op diverse plekken een soort van zuignappen met in het midden een dunne lange naald op zijn lichaam gezet. Er werd een schakelaar omgehaald en langzaam liep het lichaam leeg. Met een laserstraal werd daarna het lichaam open gebrand. Hierna werd het ontdaan van alle ingewanden en botten, waardoor alleen de huid overbleef. De huid werd vervolgens weer bijna helemaal aan elkaar gebrand en er werd een slang ingestoken. Niet veel later had het weer zijn oude vorm terug en werd de slang verwijderd. Nu werd ook het laatste stukje weer dicht gebrand.

Verbazingwekkend werd het echter pas nadat de gespen weer los werden gemaakt en de 'man' weer opstond en het witte pak weer aantrok.Vervolgens liep hij de gang op en werd de volgende alweer binnen gebracht. Op dit moment werden ook de resten van de vorige man meegenomen. Deze bleken naar de kamer ernaast te gaan. Hier stond een enorme machine de resten werden er in gedaan en aan de andere kant kwam het er uit als gruis. Dit werd vervolgens weer in vuilniszakken gedaan en weer door de mannen in witte pakken mee naar buiten genomen. Op de overige etages van het pand bleek niets aan de hand te zijn. Buiten werd het onder de witte pakken echter  dusdanig onrustig dat wij besloten ons onderzoek verder te staken.

Na ons onderzoek hebben wij nogmaals contact gezocht met de autoriteiten. Nadat het onderzoek uit de doeken was gedaan kregen wij van hen de vraag of wij hierop een serieus antwoord verwachten. Het antwoord 'ja' werd echter niet verwacht en wij moesten het doen met een "Geen commentaar". Inmiddels is de rust rondom het pand wedergekeerd en is de ruimte weer vrijgegeven.0 reacties:

About Me

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers