maandag 16 mei 2011

Frisbee veroorzaakt onthoofdingen op het schoolplein

Van onze correspondent - Vandaag ontsond er op het schoolplein een bizarre situatie. De frisbeeënde jeugd wist deze tot zulke gruwelijk snelheden te krijgen dat de docenten de frisbee wilden innemen.

Bij een eerste poging stapte 1 van de docenten recht in de baan van de frisbee. In eerste instantie werden zijn vingers van zijn hand gesneden om vervolgens hetzelfde te doen met de nek. Dit tot grote vreugde van de groep frisbeeërs. Deze waren nog behoorlijk onder invloed van het lachgas i.c.m. Fristi. Deze was afkomstig uit de gaspatronen voor slagroomspuiten.

Niet veel later werd er dus een klopjacht geopend op alles wat rondliep. Waarop de menigte zich in de school probeerde te verschansen in de school. Door de nog aanwezige bloedresten en krijttekeningen werd duidelijk dat juist daarbij de grootste slachting heeft plaatsgevonden. Volgens een ooggetuige mogen we nog van geluk spreken. Bij een van de worpen is de frisbee precies op de punt van een stalen tafel gekomen, waarop deze in stukken uiteen spatte. Het meest verbazingwekkende is dat er daarna geprobeerd werd om verder te gaan met een i-Pad. Maar meteen bij de eerste worp belande deze met een plof op de grond en brak in duizend stukken.

De jongens zijn netjes op de politie blijven wachten en zijn na verhoor overgebracht naar een niet nader te noemen inrichting. Na verder psychiatrisch onderzoek moet duidelijk worden of zij direct moeten worden opgenomen of in voorarrest worden vastgehouden.

Over het totale aantal slachtoffers konden nog geen mededelingen worden gedaan. Wel staat vast dat het om meer dan 20 slachtoffers gaat. Het is nog onduidelijk wanneer de lessen weer gaan beginnen. Morgen is er in elk geval slachtofferhulp aanwezig om de leerlingen en docenten op te vangen.

0 reacties:

About Me

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers