vrijdag 6 mei 2011

Aanslag op horzel in Almere centrum

- van onze correspondent - Het centrum van Almere is omstreeks 15:30 enkele uren afgesloten. Het begon allemaal met een onschuldige, maar groot uitgevallen, bromvlieg. De hoogzwangere bewoonster van de Gouveneurstraat kon haar zwangerschapsstress niet langer in goede banen leiden en ging volledig door het lint.

Op de social media website Twitter had zij eerst al te kennen gegeven een aanslag te willen plegen. Hierop is contact opgenomen met de GGGD en de ernst van de situatie besproken. Direct daarop is de situatie opgeschaald en heeft het crisis team Flevoland de coördinatie overgenomen. Op het moment dat de coördinator contact wilde leggen met de bewoonster klonk er uit het pand een luid gebrom, gevolg door een luid gejuich. Hierrop werd besloten de woning te bestormen.


Eenmaal binnen bleek de bestorming echter niet meer noodzakelijk te zijn. De gevreesde horzel, bleek inderdaad gewoon een horzel te zijn en bleek te zijn gestorven door een aanslag met een stofzuiger.

Wij hebben getracht de gemeente om opheldering te vragen, maar deze waren ivm 5 mei vandaag gesloten. Volgens de bewoonster zijn de verhalen in de buurt zwaar overtrokken en gebasseerd op luchtkastelen.

Voorlopig is de rust in Almere centrum weer weder gekeerd. Maar de grote vraag blijft natuurlijk voor hoelang?

0 reacties:

About Me

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Volgers